Onderdeel van Zorg van de Zaak

LPD is onderdeel van het netwerk van Zorg van de Zaak. Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij. Met dat gedachtegoed streven we ernaar mensen gezond en inzetbaar te houden en mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. LPD draagt met payroll-dienstverlening bij aan het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers.

Zorg van de Zaak Netwerk

LPD maakt deel uit van Zorg van de Zaak Net¬werk. Zorg van de Zaak bestaat uit een netwerk van bedrijven actief op het gebied van werk, inzetbaarheid en gezondheid. Vanuit meer dan 60 vestigingen verspreid over het hele land bedienen wij 71.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers.

Tot het netwerk behoren arbodiensten en expertisebedrijven bestaande uit o.a bedrijfsmaatschappelijk werk, arbeidsdeskundigen, psychologen, veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en loopbaanadviseurs. Kortom professionals die helpen om werknemers gezonder te (kunnen) laten werken, verzuim te beperken en de inzetbaarheid te verhogen. We vinden het belangrijk dat mensen kunnen b lijven deelnemen aan werk. Niet vanuit de gedachte dat mensen moeten werken, maar juist vanuit het tegenovergestelde idee; dat mensen mét werk gelukkiger zijn.

Bel voor meer informatie 088 - 00 88 999