Over LPD

LPD (Landelijke PersoneelsDiensten) is ontstaan vanuit het ABP. Sinds 2009 is LPD onderdeel van het grote netwerk van Zorg van de Zaak. LPD is een wendbare payroll-organisatie die, indien nodig, gebruik maakt van de faciliteiten van een groot netwerk.

De medewerkers van LPD zijn vanaf dag één betrokken bij de organisatie en hebben dus een jarenlange ervaring in payroll-dienstverlening. Hun kennis en kwaliteiten zijn de basis van het vertrouwen dat onze payroll-medewerkers en opdrachtgevers in de dienstverlening van LPD hebben.

Specialist voor overheid en onderwijs

Vanuit onze achtergrond zijn wij gespecialiseerd in overheids- en onderwijsorganisaties. Wij kennen de cultuur, de mensen en de regels. Met onze kantoren in het hele land zijn we altijd dichtbij. Zo werken wij elke dag hard om onze doelstelling te realiseren: een bijdrage leveren aan een goed functionerende overheid en inspirerend onderwijs.

In het onderwijs en bij veel overheidsdiensten kun je eigenlijk niet onderbezet zijn. Maar als er sprake is van pieken in de werkdruk of een reorganisatie, is het niet altijd mogelijk om voldoende medewerkers in dienst te hebben en te houden. Dan biedt flexibel inzetbaar personeel een uitkomst. U werft en selecteert zelf de professional die u nodig heeft en LPD neemt het werkgeverschap van u over. Hierbij nemen wij u graag al het regelwerk en de werkgeversrisico’s uit handen!

Bel voor meer informatie 088 - 00 88 999